Selecteer gewenste dienst

Uw locatie (Postcode of Plaats)

Huis & Hypotheek

Trouwen & Samenwonen

Erven & Schenken

Bedrijven & Organisaties

Vraag snel, gratis en vrijblijvend offertes aan bij meerdere notarissen bij u in de buurt!

 • Koopcontract
 • Hypotheekakte
 • Leveringsakte
 • Huurcontract
 • Akte van verdeling
 • FAQ
 • Wilt u een huis kopen en is er tussen u en de verkopende partij een overeenstemming in prijs bereikt? Dan is het zaak een koopcontract te laten opstellen. In koopcontract staan alle voorwaarden en afspraken vermeld die op de woning (ver)koop van toepassing zijn.

  Het is belangrijk dat er voordat het koopcontract wordt opgesteld heldere afspraken worden gemaakt en dat u niets vergeet te vermelden. Een notaris helpt u hier graag bij en zorgt er voor dat alle juridische informatie op juiste wijze wordt vastgelegd. Blijft de verkoper in gebreke? Dan voorziet een notaris u van advies zodat het probleem gemakkelijker wordt opgelost. Zo weet u zeker dat de (ver)koop van uw huis geheel volgens afspraak verloopt.

  In een koopcontract wordt onder meer vermeld:

  Door ontbindende voorwaarden op te nemen in het koopcontract kan bij onder meer financieringsproblemen of bodemverontreiniging van de woning, kosteloos van de koop worden afgezien.

  Het koopcontract dient door de verkopende en de kopende partij ondertekend te worden. Hierna kan een notaris de woning inschrijven bij het Kadaster. Vanaf dan kan de woning niet meer verkocht worden aan iemand anders. Tot slot helpt een notaris u met het opstellen van een leveringsakte. Met behulp van deze akte wordt het eigendom van de woning ook daadwerkelijk overgedragen aan de nieuwe eigenaar.

  Vraag via deze website snel en eenvoudig meerdere offertes aan van notarissen bij u in de buurt. Zo selecteert u eenvoudig de beste notaris!