Selecteer gewenste dienst

Uw locatie (Postcode of Plaats)

Huis & Hypotheek

Trouwen & Samenwonen

Erven & Schenken

Bedrijven & Organisaties

Vraag snel, gratis en vrijblijvend offertes aan bij meerdere notarissen bij u in de buurt!

 • Kantoorinfo
 • Profiel
  Werkterrein/specialisatie
  Het kantoor is werkzaam op het gebied van onroerend goed, ondernemingsrecht en familierecht voor zowel particulieren als ondernemers. Het accent ligt op standaard akten, maar voor specialistische akten (op elk rechtsgebied) kunt u ook bij ons terecht.
  Omschrijving bedrijf
  Notariaat Eemmeer is een laagdrempelig kantoor welke thuis is op alle rechtsgebieden. Door de inzet van onze zeer ervaren medewerkers en het hanteren van efficiënte werkmethoden kunnen wij voor standaard akten zeer scherpe tarieven hanteren, zonder in te leveren op service en kwaliteit. Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 8.30 tot 17.00.
  Hoe onderscheidt u zich van uw concullega's?
  Wij hanteren een zeer scherp tarief, terwijl de service en deskundigheid van een hoog niveau blijven. De akte worden uitsluitend door zeer ervaren medewerkers opgesteld. Ons kantoor is recent geheel gerenoveerd en heeft een moderne, frisse en vriendelijke uitstraling. Een eerste gesprek is altijd kosteloos.
  Service in meerdere talen
  Nederlands
  Engels
  Aangesloten branchevereniging
  KNB (Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie)
  Overige relevante informatie
  De genoemde tarieven zijn indicatietarieven. Afhankelijk van de situatie / wensen van clienten kan het uiteindelijke tarief afwijken. Dit wordt vooraf in het (kosteloze) gesprek altijd aangegeven.
 • Tarieven

Eemmeer - profiel