Selecteer gewenste dienst

Uw locatie (Postcode of Plaats)

Huis & Hypotheek

Trouwen & Samenwonen

Erven & Schenken

Bedrijven & Organisaties

Vraag snel, gratis en vrijblijvend offertes aan bij meerdere notarissen bij u in de buurt!

  • Huwelijkse Voorwaarden
  • Geregistreerd Partnerschap
  • Samenlevingscontract
  • FAQ
  • Wanneer u in het huwelijk treedt met uw partner of een geregistreerd partnerschap aangaat dan gebeurt dit in algehele gemeenschap van goederen. Vanaf dit moment zijn alle bezittingen van u beide. Dit geldt ook voor mogelijke schulden en bezittingen die in de toekomst worden verkregen. Heeft u een eigen zaak of andere bezittingen waarin u uw partner niet wilt laten delen? Dan kan er afgeweken worden van de algehele gemeenschap in goederen door partnerschapvoorwaarden te laten opstellen door een notaris.

    Het is verstandig om de partnerschapvoorwaarden te laten opstellen voordat u bent getrouwd of een geregistreerd partnerschap bent aangegaan. Wilt u de voorwaarden daarna nog laten opstellen of wijzigen dan is dit een kostbare zaak. U kunt een keuze maken uit verschillende vormen van partnerschapsvoorwaarden waaronder:

    Een notaris bespreekt samen met u welke vorm het beste bij uw situatie past. Vaak wordt er gekozen voor een combinatie waarbij de een de andere aanvult. Zorg er voor dat uw geregistreerd partnerschapsvoorwaarden op orde zijn! Vind snel en eenvoudig een notaris bij u in de buurt door offertes aan te vragen via deze website. Gratis en geheel vrijblijvend.